Politie heeft bewakingsbeelden brute moord op Rudi Schouten in Breda

7 april 2015 om 15:26
nl
De politie heeft bewakingsbeelden in haar bezit die gedraaid zijn in de Cypresstraat tijdens de brute moord op Rudi Schouten. De man werd vrijdag om het leven gebracht op de parkeerplaats van het winkelcentrum in die straat in Breda.
Geschreven door

Daarbij werden een mes en een priem gebruikt. Uiteindelijk werd het slachtoffer beschoten. De politie onderzoekt de zaak met twintig mensen. Het slachtoffer werd langdurig gereanimeerd maar de man bezweek uiteindelijk aan zijn verwondingen. Nog dezelfde dag werden er twee verdachten van 30 en 35 jaar oud aangehouden. Het zijn twee mannen die donderdag voorgeleid worden.
Poging tot moordSchouten werd eerder veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor een poging tot moord nadat hij op de woning van een echtpaar had geschoten.
De politie is nog op zoek naar andere verdachten voor de moord op Schouten. De zaak komt dinsdag niet aan de orde tijdens de wekelijkse uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
Opties"Dat is meer voor onderzoeken die vast zitten", zegt Martine Pilaar van het Openbaar Ministerie in Breda. "Dat is hier niet het geval. We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit en houden alle opties open."
De woordvoerder zegt dat de achtergronden van de moord 'nog niet kraakhelder zijn. "Maar we komen steeds dichterbij door andere dingen weg te strepen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.