Addy van den Krommenacker viert zijn 65e verjaardag met zelf gezongen nummer en veel foto's [VIDEO]

8 april 2015 om 10:44
nl
Couturier Addy van den Krommenacker uit Den Bosch is woensdag 65 geworden. Tijd om even stil te staan en terug te blikken, vindt Addy. Dat doet hij met een collage van foto's uit zijn fotoalbums en een zelf gezongen lied: de Italiaanse versie van het beroemde 'Unchained Melody', want 'mijn leven stond en staat in het teken van mode en muziek', zo zegt de couturier in een videoboodschap.
Geschreven door

Voor velen komen de zangtalenten van Addy misschien als een verrassing, maar het is niets nieuws. "Als kind zong ik altijd en als 18-jarige was ik zanger van de band Square uit Uden." Unchained Melody heeft de Bosschenaar uitgekozen, omdat het 'als een rode draad door mijn leven loopt'.
Foto's van jonge AddyOp de foto's in de video die Addy op YouTube plaatste, zie je de modekoning opgroeien. Er zitten kiekjes tussen van toen Addy nog maar een kleine jongen was, maar ook van de periode dat hij doorbrak in de modewereld.
In de video bedankt hij zijn vrienden, medewerkers, familieleden, klanten, pers en fans voor alle support. "Creëren is mijn leven en dat houdt mij jong en energiek, ik hoop dat jullie me nog lang blijven volgen."
[YouTube:body:https://youtu.be/ksjjKNvsFzc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.