'We gaan naar huis', ouders vermiste Ken Boogers staken zoektocht naar hun zoon in Nieuw-Zeeland

8 april 2015 om 12:10
nl
"Al het mogelijke is gedaan. We gaan naar huis." Dat zei de vader van de in Nieuw-Zeeland vermiste Ken Boogers (26) uit Veldhoven woensdagochtend. De familie staakt de zoektocht naar Ken Boogers.
Geschreven door

Eerder lieten de ouders van Ken, Peter Boogers en Ine van der Linden, weten dat ze Nieuw-Zeeland niet verlaten voordat ze hun zoon hebben gevonden. Woensdag besloten ze net als de politie eerder dat zoeken geen zin meer heeft. "Zover zijn wij nu ook. We hebben de afgelopen dagen nog van alles gedaan. We hebben op eigen verzoek een speciale infraroodhelikopter ingezet. Maar dat leverde niets op. We gaan naar huis."
AfscheidDe familie heeft in Nieuw-Zeeland in het gebied waar Ken verdween, afscheid van hem genomen. "Daar wil ik verder geen details over prijsgeven", aldus Peter Boogers. Een dezer dagen vliegen Peter, Ine, de oom en tante van Ken en zijn broertje en zusje terug naar Nederland. Er is geen afscheidsdienst gepland in Nederland. "Voorlopig gebeurt er niets."
De Veldhovense Ken Boogers raakte zaterdagmiddag 21 maart vermist nadat hij blootvoets op pad was gegaan om een wandelingetje te maken op het strand van Wharariki Beach, in het noorden van het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland. Een dag later werd alarm geslagen door vrienden, toen Ken niet kwam opdagen bij een afspraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.