Vluchten Eindhoven Airport geannuleerd en vertraagd door staking luchtverkeersleiding in Frankrijk

8 april 2015 om 12:22
nl
Eindhoven Airport heeft woensdag last van een staking bij de Franse luchtverkeersleiding. De staking leidt op de luchthaven tot vertragingen en vluchten die niet doorgaan.
Geschreven door

"Vanwege stakingen van de Franse luchtverkeersleiding, kunnen sommige vluchten vertraagd of geannuleerd worden", zo staat te lezen op de website van Eindhoven Airport.
Reizigers wordt geadviseerd de website van hun luchtvaartmaatschappij in de gaten te houden voor meer informatie over hun vlucht.
Niet naar Palma en MarseilleOok via de site van de luchthaven zelf worden reizigers op de hoogte gehouden. Zo wordt daar gemeld dat bijvoorbeeld de vluchten van Eindhoven naar Palma en Marseille woensdagmiddag niet doorgaan.
Vluchten naar onder meer Alicante en Malaga zijn vertraagd.
Donderdag ook last?Of reizigers ook donderdag rekening moeten houden met vertragingen en zelfs annuleringen van vluchten, kan een woordvoerder van de luchthaven woensdagochtend nog niet zeggen. "Vooralsnog gaan we er vanuit dat we alleen vandaag last ondervinden van de staking in Frankrijk", laat hij weten.
"Wanneer de staking in Frankrijk ook donderdag doorgaat dan maken we dit meteen bekend op de website", vertelt hij. Hij adviseert daarom ook reizigers die donderdag een vlucht vanaf Eindhoven Airport hebben gepland om de website in de gaten te houden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.