Huldiging PSV op zondag 19 april op Stadhuisplein, live bij Omroep Brabant

8 april 2015 om 19:04
nl
Als PSV erin slaagt dit weekend of volgende week zaterdag kampioen te worden, dan zullen de Eindhovenaren op zondag 19 april gehuldigd worden. Rond halfzeven 's avonds wordt de selectie dan gehuldigd op het Stadhuisplein. Dat hebben PSV en de gemeente Eindhoven laten weten. Omroep Brabant zendt de huldiging live uit.
Geschreven door

De rondrit met de platte kar start om kwart over vijf vanaf het stadion. Daarna rijdt de kampioenswagen door de stad met als eindpunt het Stadhuis. Rond halfzeven worden de spelers gehuldigd op het balkon van het Stadhuis.
Schaal tegen HeerenveenPSV kan aanstaande zaterdag de titel al pakken zonder zelf te spelen. Dan moet Ajax verliezen bij Heracles Almelo. De Rood-Witten spelen vrijdag thuis tegen PEC Zwolle.
Volgende week zaterdag spelen de Eindhovenaren om halfacht tegen SC Heerenveen. Als de titel dan binnen is, krijgt PSV de kampioensschaal overhandigd van de KNVB. Maar er is die avond dan geen huldiging. Die is de dag erna.
Niets missen van de huldiging?Omroep Brabant zendt de huldiging van PSV live uit. Via radio, televisie en internet is de huldiging op de platte kar en op het Stadhuisplein rechtstreeks te volgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.