Vrouw vermiste Hanno van Mil schrijft emotionele brief: 'We geven de moed niet op'

9 april 2015 om 00:18
nl
De vrouw van oud-Tilburger Hanno van Mil heeft een emotionele brief geschreven over de vermissing van haar partner. Sinds 12 april 2014 staat haar partner als vermist opgegeven en ze beschrijft in de brief hoe ze daarmee omgaat. "Het is een bizar jaar geweest. En dat is het nog steeds."
Geschreven door

April vorig jaar verdween de toen 47-jarige Hanno van Mil op raadselachtige wijze toen hij op weg was naar zijn werk in Amersfoort. Een dag later werd zijn auto gevonden op de parkeerplaats bij de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg. Meerdere zoektochten naar hem leverden vooralsnog niets op.
'Met geen pen te beschrijven'Op de Facebookpagina Zoekactie Hanno van Mil is woensdag de brief van de partner van Hanno gezet. De vrouw bedankt alle mensen die er voor haar zijn geweest. “Zonder al die lieve gebaren zou dit ondraaglijke jaar nog ondraaglijker zijn geweest”. Ze vertelt ook over de moeilijke situatie waar ze nu in verkeert. "Wat er dan door je heen gaat, is met geen pen te beschrijven. En wat we allemaal meegemaakt hebben sinds die dag, al helemaal niet."
Al bijna een jaar leeft de vrouw van Hanno met het gemis van haar partner. "Het is een bizar jaar geweest. En dat is het nog steeds. We missen Hanno nu al een jaar. En er is nog steeds geen spoor of aanwijzing. Voor ons is dit een niet te accepteren, verscheurende onzekerheid, waarmee ik met mijn kinderen dag in, dag uit leef. (...) Onze allergrootste wens is dat we snel meer duidelijkheid hebben en weten wat er met Hanno is gebeurd."
'Kinderen missen hun vader'Hanno en zijn partner hebben drie kinderen. "Met drie schoolgaande kinderen zijn er dagelijks mijlpalen waar we Hanno bij missen. Hij heeft alle verjaardagen gemist en was niet bij de eerste schooldag van onze jongste. Er was een lege plek aan tafel bij kerst en een lege stoel bij de allereerste voorstelling van de jongste. Hij kan onze oudste niet overhoren en is niet bij de judowedstrijden."
"Vaderdagcadeautjes liggen nog onuitgepakt op de kast. Onze kinderen hebben het zwaar met het gemis van hun vader. Net als wij snappen ze niet dat Hanno van de ene op de andere dag is verdwenen. Het is afschuwelijk dat ik ze dat ook niet kan uitleggen. Met steun van familie, vrienden en professionals doen we er alles aan om de kinderen door deze moeilijke periode te loodsen in de hoop dat de littekens die zij onvermijdelijk oplopen door de situatie niet onoverkomelijk worden."
'Zoekactie gaat door'De vrouw bedankt in de brief vooral de vele vrijwilligers die haar en haar gezin hebben geholpen in deze moeilijke tijd. "We geven de moed niet op. Dank zij de enorme inzet van een groep vrienden en familieleden, bemoedigende reacties van bekende en onbekende mensen en de inzet van de politie en vele anderen houden we dit vol. De zoekactie gaat door."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.