Jongens StukTV breken in bij Willem II-stadion en plaatsen tentje op de middenstip [VIDEO]

9 april 2015 om 01:11
nl
Giel, Thomas en Stefan van het Udense videokanaal StukTV hebben een tentje weten te plaatsen op de middenstip van het Willem II-stadion. Dat blijkt uit een filmpje dat ze woensdag op hun YouTube-kanaal hebben gezet. In zo'n tien minuten is te zien dat de jongens bijzonder gemakkelijk binnen weten te dringen in het stadion.
Geschreven door

Iedere week voert het drietal een opdracht uit. Opdracht #130 was: 'Neem 's nachts een kijkje in een voetbalstadion' en zo geschiedde. Wanneer er precies is ingebroken, is niet duidelijk. [YouTube:body:https://youtu.be/5w40GislN9g]
Willem II onderneemt geen actieWillem II gaat geen actie ondernemen tegen StukTV. Het tentje zou nooit zijn aangetroffen in het stadion.
"Het is wel een beetje jammer dat de indruk wordt gewekt dat het inbreken heel makkelijk ging. Ze hebben veel moeite moeten doen om het stadion in te komen."
Vaker in de problemenDe jongens van StukTV kwamen eerder wel in de problemen met hun filmpjes. Zo werden twee jongens op de bon geslingerd omdat ze in De Efteling gezorgd hadden voor een 'kabouterinvasie'. Vorig jaar zorgden ze voor veel ophef toen ze met een helikopter rondvlogen in Boekel en daarbij vanuit de helikopter op de grond schoten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.