Video

Sport donderdag: Arias langer aan de kant bij PSV, Tom van Weert niet naar De Kuip

9 april 2015 om 09:00
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor: Arias langer in de lappenmand bij PSV, geen 'droomfinale' voor Tom van Weert, Lieke van Wijk vertrekt bij MOP.
Geschreven door

Arias langer langs de kantSantiago Arias blijft voorlopig nog aan de kant bij PSV. De verdediger heeft nog steeds last van een voetblessure, zodat hij vrijdagavond nog niet kan spelen tegen PEC Zwolle. De blessure is dusdanig gecompliceerd dat het zelfs mogelijk is dat hij dit seizoen helemaal niet meer in actie komt.
Tom van Weert niet naar De KuipBosschenaar Tom van Weert zag woensdagavond in Groningen een droom uiteenspatten. De speler van Excelsior verloor met zijn ploeg in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi bij FC Groningen met 3-0. En dus staan FC Groningen en PEC Zwolle op 3 mei in De Kuip in de bekerfinale.
Lieke van Wijk van MOP naar LarenLieke van Wijk vertrekt bij het Vughtse MOP en speelt het volgend seizoen voor Laren. Dat meldt het Brabants Dagblad. De Udenhoutse strafcornerspecialiste denkt zich bij Laren verder te kunnen ontwikkelen. Woensdag heeft ze haar club ingelicht over haar komende overstap.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.