Eindhovense Lucille Werner heeft na Lingo nieuwe spelshow te pakken: 'Pointless'

9 april 2015 om 20:54
nl
Lucille Werner heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. De Eindhovense gaat na het gestopte Lingo vanaf eind juli de wereldberoemde kennisquiz ‘Pointless’ presenteren. Het programma wordt dagelijks om zeven uur ’s avonds op NPO1 uitgezonden bij AVROTROS.
Geschreven door

'Pointless' is een van oorsprong BBC-spelshow die al in verschillende landen wordt uitgezonden. In de kennisquiz is het de bedoeling dat kandidaten zo min mogelijk punten binnen sprokkelen. Het antwoord dat het minst voor de hand ligt levert het minst aantal punten op.
LEES OOK: Lingo keert terug met zomereditie en gaat zomerstop De Wereld Draait Door invullen
'Frisse wind'De deelnemer die aan het eind het minst aantal punten heeft binnengehaald, is de winnaar van de jackpot. “Na Lingo ging er voor mij een deur dicht. Ik ben blij dat er met 'Pointless' een nieuwe deur is opengegaan. Deze show is een frisse wind door mijn carrière”, vertelt Werner bij RTL Boulevard.
'Pointless' wordt in samenwerking met de Vrienden Loterij gemaakt. “Welke sidekick mij zal bijstaan houd ik nog even onder de pet. Ik ben in elk geval enorm enthousiast over dit programma. Ik heb er zin in”, vertelt de Eindhovense stralend.
LEES OOK: B-R-A-B-A-N-T! Twee Brabanders winnen laatste Lingo, afscheid Lucille: 'Woorden schieten tekort'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.