Sport vrijdag: Wammes niet naar EK turnen, Brabantse zwemsters naar Europese Spelen

11 april 2015 om 02:17
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor: Jeffrey Wammes die het EK turnen noodgedwongen moet laten schieten en NAC dat huisregels aanscherpt.
Geschreven door

Wammes niet naar EKTurner Jeffrey Wammes moet de Europese titelstrijd komende week in het Franse Montpellier aan zich voorbij laten gaan. De gymnast van Flik-Flak uit Den Bosch heeft te veel last van een knieblessure. Wammes haakte vorige week al vroegtijdig af tijdens een wedstrijd in Ljubjana.
NAC verscherpt huisregelsOp de eigen website roept NAC de supporters op om zich zaterdagavond te gedragen tijdens het duel met FC Dordrecht. Omdat de Bredase club nog altijd een voorwaardelijke straf heeft open staan bij de KNVB, wordt de fans verzocht vuurwerk en rookpotten thuis te laten.
Daarnaast doet NAC een oproep aan een deel van de eigen aanhang om geen bier meer te gooien naar de grensrechter. De club heeft naar aanleiding van de laatste thuiswedstrijd klachten gehad vanuit Zeist. NAC heeft hiervoor een supporter al een stadionverbod gegeven.
Zwemsters Frederique Janssen en Laura van Engelen naar Europese SpelenZwemsters Frederique Janssen en Laura van Engelen hebben uitstekend gepresteerd op de Swim Cup in Amsterdam en Eindhoven. De Osse en Waalwijkse mogen vanwege hun prestaties naar de Europese Spelen in Bakoe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.