Medewerkers vastgebonden bij gewapende overval op supermarkt Aldi aan de Teteringsedijk Breda

10 april 2015 om 13:39 • Aangepast 21 november 2020 om 19:03
nl
Op de Aldi aan de Teteringsedijk in Breda is vrijdagochtend rond halfacht een gewapende overval gepleegd. Twee gemaskerde mannen drongen de supermarkt binnen en eisten geld van medewerkers. Daarna sloten ze twee personeelsleden en een vrachtwagenchauffeur op in de kantine. Niemand raakte gewond. Met een onbekende buit gingen de daders ervandoor.
Profielfoto van
Geschreven door

De overvallers, waarvan er zeker twee een bivakmuts en een Scream/Scary Movie-masker droegen, kwamen via het magazijn de winkel binnen. Ze bedreigden de medewerkers en de chauffeur met een vuurwapen.
Vastgebonden en opgeslotenEen van de medewerkers moest de kluis open maken. Vervolgens hebben de overvallers de slachtoffers vastgebonden en opgesloten in de kantine. Dat duurde ongeveer twintig minuten.
Tijdens de overval stond een derde dader in een bruine Volkswagen Golf bij de winkel te wachten. Nadat de twee overvallers waren ingestapt, vluchtte het drietal richting de Kapittelstraat.
Overvallers nog niet gevondenDe daders zijn nog voortvluchtig. Volgens de politie gaat het om twee jonge mannen van Noord-Afrikaanse afkomst. De ene dader had een normaal postuur en de andere overvaller was slungelig. Van de bestuurder van de vluchtwagen is geen signalement bekend. De politie is een onderzoek begonnen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.