Grote onrust over verdwenen Sterre Krijnen (14) en Chieu Nguyen (16) uit Teteringen

10 april 2015 om 17:50 • Aangepast 21 november 2020 om 19:02
nl
De 14-jarige Sterre Krijnen uit Oosterhout en 16-jarige Chieu Nguyen zijn sinds donderdagochtend vermist. Sterre vertrok vanuit huis naar een school in haar woonplaats, maar is nooit op school aangekomen.
Profielfoto van
Geschreven door

Inmiddels is duidelijk dat Sterre met haar 16-jarige klasgenoot en vriend Chieu Nguyen op pad is. Sterre heeft op het Brabantplein in Breda nog gepind. Sinds die tijd is er geen telefonisch contact meer te krijgen met Sterre en haar vriend.
Gezien in Baarle-Nassau“Op Facebook kregen we vrijdag een melding dat ze in een café in Baarle-Nassau is gezien. Mijn andere dochter is met vriendinnen die kant op om te flyeren. Hopelijk heeft iemand ze gezien”, zegt moeder Erica Klerkx.
“We zijn flink ongerust. Er spookt van alles door mijn hoofd. Sterre is een stil meisje en is gemakkelijk te beïnvloeden. Ik hoop dat ze geen gekke dingen doet.”

De familie zocht ook al in Breda bij het station en op aanwijzen van een vriend van Chieu in Meersel-Dreef (België). Volgens haar moeder is Sterre een tenger meisje. Ze is 1.62 meter lang en ze rijdt op een mintgroene omafiets.
Sterre draagt een spijkerbroek met daarop een zwarte kanten blouse en een jas met capuchon. Ze heeft zwarte sportschoenen met een witte streep van het merk Nike aan.
Signalement ChieuChieu is 1.65 meter groot en heeft groene ogen. Hij droeg een grijze muts van het merk Obey, een spijkerbroek en een bruine jas. Hij heeft mogelijk een zwarte omafiets met blauw zadel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.