Doelman Kostas Lamprou wil in Tilburg blijven: 'Willem II wil mij twee of drie jaar houden'

10 april 2015 om 19:22
nl
Willem II wil Kostas Lamprou voor twee tot drie jaar strikken. Dat zei de Griekse doelman vrijdag in het voetbalprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant. Lamprou heeft nog een aflopend contract bij Feyenoord, maar mag weg bij die club. "Ik wil heel graag in Tilburg blijven en de club wil mij ook heel graag houden."
Geschreven door

De Tilburgers namen de Griek aan het begin van dit seizoen op huurbasis over van de Rotterdammers.
VertrouwenWillem II heeft veel vertrouwen in Lamprou. De club wil de Griek dan ook vastleggen voor een langere periode. "Ze willen mij twee of drie jaar houden", zegt hij in FC Onder Ons. "Ik krijg heel veel vertrouwen van de trainers. Dankzij hen heb ik kunnen laten zien hoe goed ik ben."
Dat hij in Tilburg misschien wat moet inleveren op zijn loonstrookje, neemt hij voor lief. "Ik heb acht mooie jaren bij Feyenoord gehad, waarvan drie jaar op de bank. Ik wilde de volgende stap nemen in mijn carrière, elke week op het hoogste niveau spelen. Ik wist dat het voor Willem II misschien moeilijk zou zijn om mijn hele contract te betalen. Maar ik voel me thuis bij Willem II en op mijn leeftijd is het belangrijk om veel te spelen", aldus Lamprou die bereid is om water water bij de wijn te doen.
FC Onder Ons is vanaf 17.55 uur te zien op Omroep Brabant TV en wordt daarna ieder uur herhaald.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.