Jeroen van Koningsbrugge met verpletterende Wit Licht-cover naar Symphonica in Rosso met Borsato

11 april 2015 om 03:35
nl
Het houdt maar niet op voor Jeroen van Koningsbrugge. De Bosschenaar liet met zijn uitvoering van Wit Licht een verpletterende indruk achter tijdens het EO-programma ‘The Passion’. Nu nodigt Marco Borsato, verantwoordelijk voor het origineel, Van Koningsbrugge uit om het bombastische nummer te zingen bij Symphonica in Rosso.
Geschreven door

Borsato was enorm onder de indruk van de uitvoering door Van Koningsbrugge. "Jeroen, als je kijkt, bij deze wil ik je uitnodigen om Wit Licht te komen zingen", zei de zanger tijdens RTL Boulevard. De Bosschenaar heeft inmiddels al aan Borsato toegezegd dat hij het huzarenstukje uit The Passion zal zingen tijdens de concertreeks.
Shows in Ziggo DomeVan Koningsbrugge kreeg eerder deze week van het Commissariaat van de Media groen licht om Wit Licht op te nemen. Dit wil hij doen met zijn eigen band. Componist John Ewbank heeft daarvoor al toestemming gegeven.
Marco Borsato staat maar liefst tien keer in de Ziggo Dome in Amsterdam. De concerten in oktober en november zijn al uitverkocht. In februari komt Borsato terug. De concerten vinden plaats bij de gelegenheid van het feit dat de zanger 25 jaar in het vak zit.  [YouTube:body:https://youtu.be/T6MGFTGHh7E]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.