Sport zaterdag: Maikel Scheffers onderuit in Zuid-Afrika, puntverlies Kozakken Boys

11 april 2015 om 11:43
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor rolstoeltennisser Maikel Scheffers, hockeyster Tess Olde Loohuis de amateurvoetballers van Kozakken Boys en de rugbyers van RC The Dukes.
Geschreven door

Fernandez verslaat ScheffersMaikel Scheffers is uitgeschakeld op het Gauteng Open-tennistoernooi in Zuid-Afrika. De rolstoeltennisser uit Dorst was vrijdag niet opgewassen tegen de Argentijn Gustavo Fernandez. Scheffers won de eerste set met 7-5, maar de tweede en derde set gingen met 6-2 en 6-3 verloren. In 2009 schreef Scheffers het toernooi in Zuid-Afrika nog op zijn naam.
MOP haalt Olde LoohuisHockeyclub MOP heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Tess Olde Loohuis. Ze komt over van overgangsklasser Oss. "Voor mijn gevoel ben ik toe aan de hoofdklasse", legt Olde Loohuis uit. "Ik heb al een paar jaar getwijfeld de stap naar de hoofdklasse maken. Ik heb dit toen niet gedaan mede vanwege mijn studie. Nu ben ik afgestudeerd en voor mijn gevoel ook hockeyend klaar voor de hoofdklasse." Lieke van Wijk, Floor van Bergen en Aimée de Beaumont verlaten de Vughtse hoofdklasser. Van Wijk stapt over naar topclub Laren. Van Bergen en de Beaumont geven de voorkeur aan hun maatschappelijke loopbaan.
Eindhovense zaalvoetballers winnenDe zaalvoetballers van FC EIndhoven hebben na een thriller drie punten meegenomen uit Hoorn. Hovocubo werd gisteren* na een 3-1 achterstand met 4-3 verslagen. Kenan Koseoglu scoorde tweemaal voor FC Eindhoven. Karim Bali en Oualid Saadouni maakten de andere Eindhovense doelpunten. Ook plaatsgenoot ZVV Eindhoven veroverde zaterdag drie punten. ZVV was met 5-3 te sterk voor Groene Ster uit Vlissingen.
Pak slaag TachosDe handballers van Tachos uit Waalwijk hebben de competitiewedstrijd tegen Hurry Up in Zwartemeer zaterdag met grote cijfers verloren. Het werd 34-17 voor de thuisploeg.  Tachos staat derde van onderen in de kampioensgroep van de hoofdklasse, met vier punten uit tien wedstrijden. Hurry Up staat een plaats hoger, met negen punten.
Dukes klopt Haagsche RCDe rugbyers van RC The Dukes hebben de competitiewedstrijd tegen Haagsche RC zaterdag nipt gewonnen. Het duel in Zuid-Holland eindigde in 21-23. De Bosschenaren bezetten de tweede plaats in de kampioensgroep van de ereklasse. Hilversum is koploper. Hilversum was zaterdag met 24-3 veel te sterk voor Castricumse RC.
Puntverlies Kozakken Boys De voetballers van Kozakken Boys hebben zaterdag twee dure punten verspeeld in de strijd om het kampioenschap in de topklasse voor zaterdagamateurs. Kozakken Boys bleef in en tegen Hoek steken op een 1-1 gelijkspel. Wesley Pollemans scoorde voor Kozakken Boys. De ploeg uit Werkendam blijft koploper in de topklasse, maar ziet achtervolger Spakenburg nu tot op vier punten naderen. Spakenburg had zaterdag geen enkele moeite met HHC Hardenberg. Dat duel eindigde in 5-1.
[YouTube:body:http://youtu.be/W0I-kz0TYoI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.