Spoor van vermiste Sterre (14) en Chieu (16) in Antwerpen en Gent, zoektocht gaat verder

11 april 2015 om 21:27
nl
De vermiste 14-jarige Sterre Krijnen en de 16-jarige Chieu Nguyen uit Teteringen zijn gezien in Antwerpen. Dat zegt Arno Krijnen, de vader van Sterre. De twee tieners zijn sinds donderdagochtend vermist. "Ze zijn twee dagen geleden gezien in Antwerpen", vertelt Arno. Hij hoorde dat zaterdag van de politie. Ook in Gent zou het tweetal zijn gezien.
Geschreven door

UPDATE: Sterre Krijnen en Chieu Nguyen zijn inmiddels gevonden in een kroeg in Gent.
In Antwerpen zouden ze hebben overnacht in een bar. "De eigenaar bood hen een slaapplek aan, omdat Chieu en Sterre benaderd werden door ongure types en hij het niet vertrouwde", zo vertelt Arno Krijnen die de eigenaar sprak.
Op de trein gestaptDe bareigenaar vertelde dat de tieners daarna naar het station zijn gegaan en mogelijk op de trein zijn gestapt. Vader Arno probeert er zaterdagavond op het station in Antwerpen achter te komen of iemand ze gezien heeft en weet waar ze naartoe zijn gegaan.
De tieners staan inmiddels internationaal gesignaleerd. De politie in Nederland heeft al contact met de Belgische politie over de zaak. Ondertussen rijden familie en vrienden verdeeld over tien auto's rond op zoek naar Chieu en Sterre. Betrokkenen in Oosterhout coördineren de zoekactie. Allemaal samen zitten ze in een WhatsApp-groep om elkaar op de hoogte te houden.
Sterre zonderde zich afArno Krijnen is ontzettend bezorgd. "Ik vind het heel raar dat ze geen benul lijken te hebben dat iedereen naar ze op zoek is. Ik ben bang dat ze in verkeerde handen terechtkomen. Of dat ze met verkeerde dingen bezig zijn."
Sterre en Chieu kennen elkaar van school. Ze zitten allebei op de Oosterhoutse Mavo Effent. "Ze gingen wel met elkaar om, kennen elkaar redelijk goed. De laatste tijd zonderde Sterre zich af. Mede daardoor ben ik ernstig bezorgd", aldus vader Arno.
Gezien in GentZaterdagavond kreeg Arno nog van de politie te horen dat er betrouwbare informatie was binnengekomen over Sterre en Chieu. De twee zouden vrijdag nog zijn gezien in Gent. In die stad vervolgt Arno zondag zijn zoektocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.