Woedende NAC-trainer Maaskant slaat ruitje dug-out in: 'Dat is niet zo slim van me'

12 april 2015 om 01:00
nl
NAC-trainer Robert Maaskant had zijn emoties zaterdagavond tijdens het duel tegen FC Dordrecht niet onder controle. Nadat FC Dordrecht in de tweede helft de 2-2 aantekende, sloeg de coach het plastic ruitje van de dug-out in. Maaskant hield er een paar flinke schrammen op zijn hand aan over. "Dat is niet zo slim van me."
Geschreven door

Robert Maaskant kwam na afloop vloekend en tierend de catacomben in. In de strijd tegen degradatie had zijn ploeg tegen FC Dordrecht belangrijke punten laten liggen.
Rode striemenOp de hand van Maaskant zaten een aantal flinke rode striemen. Na de 2-2 van Dordrecht-invaller Pisas sloeg hij uit frustratie dwars door het plastic raampje van de dug-out.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=gldsBJFtrJ8]
Belachelijke goal"Dat is niet zo slim van me", zegt Maaskant na afloop. "Het heeft ook geen enkele zin. Ik moest blijkbaar mijn woede even kwijt."
"Je ziet dingen aankomen en dat probeer je dan met coaching op te lossen. Dan valt er een goal en ook nog uit een corner. Dat vind ik helemaal belachelijk en daar was ik kwaad over. Het is ook niet erg sterk plastic trouwens."
'Met kwaad zijn schiet ik niks op'Een half uur na afloop was Maaskant wel weer rustig. "Ik heb vandaag een NAC gezien dat wel tien goals had kunnen maken. Daar hoef je je niet voor te schamen. Ik ben wel kwaad hoe we het gedaan hebben en hoe we punten hebben verloren."
"Maar met kwaad zijn schiet ik niks op. Ik moet het weer oplossen en de ploeg weer op de rit krijgen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.