Sterre Krijnen (14) en Chieu Nguyen (16) gevonden in kroeg in Gent, vertelt opgeluchte vader

12 april 2015 om 10:46
nl
De 14-jarige Sterre Krijnen en de 16-jarige Chieu Nguyen uit Oosterhout zijn terecht. Iemand vond ze in een café in Gent.
Geschreven door

Dat laat de vader van Sterre, Arno Krijnen, zondagochtend weten aan Omroep Brabant. Hij vertelde dat iemand dankzij de media-aandacht de weg kon wijzen naar het tweetal, dat daar de avond en nacht doorbracht.
"Ik heb Sterre vannacht opgehaald in Gent", vertelt een hoorbaar vermoeide vader aan de telefoon. Hij heeft door alle strubbelingen nauwelijks geslapen, maar zegt ook blij te zijn dat zijn dochter weer terecht is.
Internationaal vermistDe tieners stonden internationaal als vermist opgegeven. De Nederlandse en Belgische politie werkten intensief samen. Ook zochten familie en vrienden met auto's naar de twee.
Krijnen: "Hoe dit allemaal kon gebeuren? Ik denk de puberteit. Maar ook wij ouders zijn in gebreke gebleven, wij zijn ook niet heilig."
Veel gesprekkenDe komende dagen voert de vader, die is gescheiden van de moeder van Sterre, gesprekken met Sterre. Dan moet langzaamaan duidelijk worden wat precies de beweegredenen waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.