Video

Stoeptegel tegen hoofd 15-jarig meisje in Tilburg gegooid, zwaargewond naar ziekenhuis

12 april 2015 om 15:37 • Aangepast 25 april 2020 om 02:10
nl
Een 15-jarig meisje is zaterdagnacht zwaargewond geraakt toen iemand een stoeptegel tegen haar hoofd gooide. Ze zat bij een 16-jarige vriendin achterop de fiets op de Ringbaan West in Tilburg. Kort na middernacht zagen de meisjes een man lopen met een grote stoeptegel. Vanuit het niets gooide de jongeman de stoeptegel naar de meisjes. De politie is nog op zoek naar de dader.
Geschreven door

Het 16-jarige meisje kreeg de tegel tegen haar arm en viel van haar fiets. Toen ze keek hoe het met haar vriendinnetje was, zag ze dat de 15-jarige met een bebloed gezicht op de grond lag. Waarschijnlijk heeft ze de stoeptegel tegen haar hoofd gekregen.
In het ziekenhuisHet meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en maakt het naar omstandigheden redelijk.
Het bizarre voorval gebeurde op de Ringbaan West, vlakbij De Rooi Pannen. De meisjes fietsten in de richting van de Wandelboslaan. De jongeman die de stoeptegel heeft gegooid is blank, ongeveer 1.80 meter en waarschijnlijk een jaar of twintig oud.
Dader vermoedelijk betrokken bij vernieling autoDe politie gaat er vanuit dat die jongeman zaterdagnacht ook een auto heeft vernield. Dat gebeurde rond kwart voor twaalf en de dader gebruikte ook daarbij een stoeptegel. De auto is total loss. Waarschijnlijk is de dader na het slopen van de auto richting de Wandelboslaan gelopen.
De politie is op zoek naar getuigen van beide stoeptegelincidenten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.