Man doodgeschoten in auto bij hotel Van der Valk aan Aalsterweg in Eindhoven

13 april 2015 om 08:56
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: Tonnie Vossen
Omroep Brabant
Onder de pionnen liggen kogelhulzen (Foto: @femkeradio)
Omroep Brabant
Foto: Gabor Heeres (SQ Vision)
1/6 Tommie van der Burg uit Best doodgeschoten bij hotel Van der Valk in Eindhoven
Een man is zondagnacht doodgeschoten in Eindhoven. De man werd rond een uur in een auto bij hotel Van der Valk aan de Aalsterweg onder vuur genomen en reed daarna tegen een bord. De auto met daarin het slachtoffer kwam vervolgens op zijn kant terecht.
Geschreven door

Het slachtoffer is de 31-jarige Tommy van der Burg uit Best. Dat bevestigt zijn advocaat aan Omroep Brabant.
Het slachtoffer zat 's morgens nog steeds in de auto. "Dat is gebruikelijk bij zo'n onderzoek", aldus een politiewoordvoerder. "Het lichaam moet zo lang mogelijk blijven liggen in de situatie zoals we het hebben aangetroffen." Rond halftwee 's middags werd het lichaam van het slachtoffer in een lijkwagen gedragen.
[tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/587578282683539456]
Toch geen ongelukIn eerste instantie gingen de hulpdiensten uit van een ongeluk. Toen er op kogelhulzen werd getrapt, werd duidelijk dat het om een schietpartij ging. Het slachtoffer leefde nog toen de eerste hulpdiensten arriveerden, maar overleed niet veel later.
Van de daders is niks bekend. Zij zijn gevlucht. Of het slachtoffer een bekende is van de politie wil een politiewoordvoerder niet kwijt.  
OnderzoekDe politie deed maandag uitgebreid onderzoek in de omgeving. Vanuit een politiehelikopter werden 's morgens boven de plek van de schietpartij opnames gemaakt van het gebied.
Aan de andere kant van het parkeerterrein zijn sportvelden. De politie onderzoekt onder meer of de auto van het parkeerterrein reed of over de weg langs de sportvelden.
Het parkeerterrein van Van der Valk en de sportvelden werden tijdelijk afgesloten, maar waren sinds het einde van de ochtend weer bereikbaar.
[Tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/587513280165519360]

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...