Nieuwe beelden van woningovervallers die bewoner en hond mishandelden in Stiphout

13 april 2015 om 22:21
nl
Er zijn nieuwe bewakingsbeelden beschikbaar van een gewelddadige overval in Stiphout in augustus vorig jaar. Een 65-jarige bewoner werd toen door twee overvallers bedreigd met een pistool en zwaar mishandeld.
Geschreven door

Ook schopten de overvallers de hond van de familie waarschijnlijk zo hard, dat het dier een paar weken later overleed.
De nieuwe bewakingsbeelden zijn dinsdagavond bij Opsporing Verzocht te zien. Mogelijk zeggen de beelden meer over de daders. De uitzending is dinsdagavond om halfnegen op NPO1.
OvervalDe 65-jarige man lag op de bank televisie te kijken toen plotseling twee overvallers naast hem stonden. Ze bonden hem vast op een stoel, bedreigden hem met een pistool en sloegen hem zo hard dat zijn oor later met veel hechtingen weer vastgezet moest worden.
De overvallers vluchtten omdat een huisgenoot van de 65-jarige man een kijkje kwam nemen. Hij was boven televisie aan het kijken toen de mannen het huis binnendrongen en liep gewapend met een stuk hout naar de gang. Daar zag hij één van de overvallers staan.
De overvaller schrok en vluchtte met zijn handlanger. Wel wisten ze een luchtbuks van het merk Hatsan mee te nemen.
Signalement en beeldenVolgens het slachtoffer gaat het om twee donker geklede mannen van begin 20. Ze droegen grijze bivakmutsen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.