Michael van Gerwen reageert op poging vreemdgaan: 'Het spijt me zeer dat ik Stacey heb ontmoet'

13 april 2015 om 22:32 • Aangepast 21 november 2020 om 18:59
nl
Darter Michael van Gerwen heeft een officiële verklaring uitgegeven over zijn vermeende affaire met Stacey Owen. Daarin laat hij weten dat hij geen fysieke relatie met haar heeft gehad. Wel laat hij weten dat hij veel spijt heeft dat hij berichten met haar heeft uitgewisseld en haar heeft ontmoet terwijl hij getrouwd is.
Profielfoto van
Geschreven door

De Engelse krant The Sun bracht zondagavond het bericht naar buiten dat de getrouwde Michael van Gerwen had afgesproken met de 24-jarige Stacy Owen. Michael van Gerwen zou Stacey een maand geleden hebben ontmoet in Bradford. Na het sturen van seksuele getinte sms'jes kwam het vervolgens tot een ontmoeting in een hotel.
Uiteindelijk trok Stacey zich terug en besloot ze niet met Van Gerwen naar bed te gaan. In The Sun laat Stacey zich hard uit over Van Gerwen: "Iedereen moet weten wat voor een man hij is: een vuile rat."

Wachten op privacy instellingen...

'Ze wist dat ik getrouwd was'Van Gerwen laat in zijn verklaring weten dat Stacey Owen wist dat hij getrouwd was, maar hij zelf geen contact met haar had moeten zoeken. "Mijn aandacht gaat nu uit naar mijn familie en mijn vrouw Daphne, wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied."
Op 1 augustus 2014 trouwde Michael van Gerwen met zijn Daphne in Vlijmen. Nu wonen ze samen in Gemonde.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.