Man vraagt meisjes op naaktstrand bij Engelermeer of hij zich in hun bijzijn mag bevredigen

13 april 2015 om 23:01
nl
Een man heeft donderdag bij het Engelermeer in Den Bosch twee meisjes benaderd die daar lagen te zonnen met het verzoek of hij zichzelf in hun bijzijn mocht bevredigen. De man raakte ook een van de meisjes aan.
Geschreven door

Toen de meisjes duidelijk maakten dat ze daar niet van gediend waren, is de man weer weggegaan. De politie verstuurde het signalement van de man maandag om andere badgasten te waarschuwen.
De man is volgens het signalement rond de dertig jaar oud, heeft een vrij fors postuur, is kaal of heeft heel kort haar. De blanke man droeg op dat moment een zwart shirt en een groene, korte broek.
Man liet broek zakkenDiezelfde donderdag zag een getuige een man naast zijn auto op de parkeerplaats bij het Engelermeer staan die zijn broek liet zakken als er meisjes voorbijkwamen. Toen de getuige naar de man riep, reed de man weg.
Aan de hand van het kenteken kon de politie het adres van de man achterhalen. Bij hem thuis vertelde de man de agenten dat de getuige het verkeerd had gezien.
Niet aangehoudenEr was te weinig bewijs om de man aan te houden. Er waren ook geen meisjes die de man met zijn broek naar beneden hadden gezien.
Ook hier geeft de politie een signalement van de man. Hij zou rond de vijftig jaar oud zijn en bijna twee meter lang. Hij is kaal met een zogeheten tulbandkapsel, waarbij het haar aan de zijkant van het hoofd zit. Hij droeg een wit shirt en een witte, korte broek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.