Goedemorgen Brabant! De zes berichten die je gelezen moet hebben voor je eerste kop koffie

14 april 2015 om 09:31
nl
Goedemorgen. Van een berouwvolle darter Michael van Gerwen na zijn avontuurtje met de Engelse Stacey tot uitvaartdiensten die zonder medeweten van de nabestaanden op internet worden gezet. Lees deze zes berichten bij je ontbijt en je weet wat er vandaag in het nieuws is.
Geschreven door

Michael van Gerwen verstrikt in schandaalEen paar seksueel getinte sms'jes en een ontmoeting in een hotel in Engeland. Darter Michael van Gerwen uit Gemonde heeft enorme spijt van zijn 'avontuurtje' met de 24-jarige Stacey Owen. Net anderhalf jaar getrouwd en nu is zijn vermeende affaire voorpaginanieuws in de Engelse krant The Sun. Van Gerwen schrijft in een officiële verklaring dat zijn aandacht nu uitgaat naar zijn familie en vrouw Daphne, 'wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied'.
[tweet:body:https://twitter.com/TheSunNewspaper/status/587801698934067201]
Minderjarige zoon steekt vader neer in TilburgEen 14-jarige jongen heeft maandagavond zijn vader neergestoken in een huis aan het Koggeplein in Tilburg. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend.
[tweet:body:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/587677050716184576]
Muziekgebouw en Effenaar Eindhoven gaan samenOpmerkelijke fusieplannen in Eindhoven. Muziekgebouw Frits Philips en poppodium De Effenaar willen vanaf 2017 samen verder. Afzonderlijk redden de twee het niet, zo blijkt. Een fusie is dan ook noodzakelijk. De Effenaar zou volgens de plannen intrekken bij het Muziekgebouw.
Doodgeschoten man in Eindhoven is Tommie van der Burg (31) uit BestDe man die zondagnacht in zijn auto bij Hotel Eindhoven op de Aalsterweg in Eindhoven werd doodgeschoten, is de 31-jarige Tommie van der Burg uit Best. In oktober 2013 werd er een klopjacht op hem gehouden in hotel Van der Valk in Vught omdat hij verdacht was van een schietpartij in Heesch. Tientallen bewapende agenten in kogelvrije vesten zochten naar hem, maar Van der Burg wist toen te ontkomen.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=3wdoAMf4zpA]
Kerken zetten beelden uitvaarten zonder toestemming onlineUitvaartdiensten die zonder toestemming worden gefilmd en vervolgens op internet worden gezet. Dat gebeurt bij verschillende kerken in Brabant. Nabestaanden zijn boos dat zoiets intiems door iedereen online te bekijken is. De kerken zijn zich van geen kwaad bewust. Zij zien het als een service richtingen de mensen die, bijvoorbeeld door ziekte, niet bij de uitvaartdienst aanwezig konden zijn.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=MmvEC0Zd1eg]
Hoe gaat het met de afvalboetes en controles in Tilburg?En we gingen richting Tilburg om te vragen hoe het met de controles op het scheiden van afval gaat. In januari was er veel gedoe in Tilburg over de proef waarbij door BOA's op het juist scheiden van afval werd gecontroleerd. Mensen kregen waarschuwingen en boetes als er bijvoorbeeld een stuk plastic in de bak voor restafval lag. En dat terwijl niet te bewijzen is dat iemand anders het vuil in de container heeft gedumpt. Hoe gaat het met de proef? En was dit het, of gaan de controles door? En wat vinden de bewoners ervan? Je leest het vanmiddag op de website. [tweet:body:https://twitter.com/omroepbrabant/status/557490208262717440]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.