Behulpzame vrouw botst op snorfietser in Eindhoven, stapt uit en ziet opnieuw ongeluk gebeuren

14 april 2015 om 18:02
nl
Op de Huizingalaan in Eindhoven zijn dinsdagmiddag twee ongelukken achter elkaar gebeurd. Een automobiliste raakte op de kruising ter hoogte van de Roubaixlaan in botsing met een snorfietser, die daarbij lichtgewond raakte. De vrouw stapte uit om hulp te verlenen, waarna er op dezelfde kruising weer een ongeluk gebeurde.
Geschreven door

Bij de tweede aanrijding raakte niemand gewond. De betrokken wagens raakten ernstig beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept.
AlarmlichtenHet slachtoffer van de eerste aanrijding liep verwondingen op aan onder meer zijn arm. Door de klap voelde hij zich bovendien niet lekker. Een toevallig passerende brandweerman verleende eerste hulp en belde de hulpdiensten. Een verpleegkundige van de ambulance behandelde de man aan zijn verwondingen.
Vrijwel meteen na het eerste ongeluk gebeurde op dezelfde kruising nog een tweede ongeluk. De automobiliste die betrokken was bij het eerste ongeval had haar auto met alarmlichten aan op de rijbaan achtergelaten om de scooterrijder te kunnen gaan helpen.
Kruising afgeslotenEen eerste automobiliste zag dat nog net op tijd, maar een tweede niet en die botste op haar voorligger. De auto van de behulpzame vrouw werd daarbij niet meer geraakt.
De kruising van de Huizingalaan met de Roubaixlaan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.