Nieuwe aanhouding voor brutale woningoverval in Gilze

14 april 2015 om 18:52
nl
Er is een nieuwe verdachte opgepakt in het onderzoek naar een brutale woningoverval in Gilze. Daarvoor is dinsdagmorgen een 18-jarige man uit Delft aangehouden.
Geschreven door

Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewapende overval die op 20 februari vorig jaar gepleegd werd. Een huis aan de Bavelseweg was het doelwit van de overvallers.
Twee van hen waren verkleed als politiemensen en belden aan bij de woning. Toen de bewoonster vervolgens de deur open deed drongen vermoedelijk vier mannen de woning binnen. Een van hen dreigde met een vuurwapen.
VrijgelatenDe overvallers stalen onder meer een kluis uit de woning. Er raakte niemand gewond. In juni van het vorige jaar zijn al twee Tilburgers van 27 en 31 jaar aangehouden voor de overval. Zij werden na korte tijd weer vrijgelaten.
De politie ging door met het onderzoek en kreeg andere verdachten in beeld. Op 9 maart is een 49-jarige Bredanaar aangehouden in verband met de woningoverval. Hij zit nog vast. En dinsdag volgde dus de man uit Delft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.