'Illegale prostitutie niet verplaatst na sluiting parkeerplaats 't Vaerland bij Waspik' - Omroep Brabant

'Illegale prostitutie niet verplaatst na sluiting parkeerplaats 't Vaerland bij Waspik'

14 april 2015 om 19:07
nl
De sluiting van parkeerplaats 't Vaerland langs de snelweg A59 bij Waspik heeft vooralsnog niet geleid tot verplaatsing van de illegale prostitutie in de gemeente Waalwijk. Een woordvoerder van de gemeente laat dinsdag weten dat 'daar geen aanwijzingen voor zijn'. Burgemeester Nol Kleijngeld sloot de parkeerplaats in januari om overlast van prosituees tegen te gaan.
Geschreven door

Sinds de sluiting is de politie extra alert op prostitutie langs de snelweg A59 of in de directe omgeving. In februari werd op industrieterrein Maasoever in Waspik wel een illegaal bordeel opgerold. Volgens de gemeente staat dit los van de sluiting van 't Vaerland.
Op heterdaad betraptTijdens de inval eerder dit jaar werden drie dames die aan het werk waren op heterdaad betrapt. Ook waren in het bedrijfspand vijf klanten aanwezig. De politie kwam de dames van lichte zeden op het spoor na advertenties op internet.
De eigenaar van het illegale sekshuis heeft de 'werkruimtes' inmiddels ontmanteld. De gemeente legde de man een dwangsom op als stok achter de deur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.