Bossche basketballers SPM Shoeters winnen laatste competitieduel van Landstede Zwolle

15 april 2015 om 23:56
De basketballers van SPM Shoeters hebben woensdagavond met enige moeite de laatste reguliere competitiewedstrijd gewonnen. Tegenstander Landstede Zwolle werd nipt verslagen met 66-65.

De basketballers uit Zwolle stonden in het derde kwart nog op een ruime voorsprong (49-35). De Bosschenaren kwamen pas in de laatste minuut voor het eerst op voorsprong.
In de slotseconden scoorde Ralf de Pagter vanaf de vrije worplijn het winnende punt. SPM was al zeker van de eerste plaats in de reguliere competitie. In de eerste ronde van de play-offs is Den Bosch vrij. De tegenstander in de halve finale is nog niet bekend.