NAC Breda en Sepp De Roover na dit seizoen uit elkaar, Ronnie Stam in beeld als vervanger

16 april 2015 om 10:25 • Aangepast 21 november 2020 om 18:57
nl
Sepp De Roover gaat na dit seizoen weg bij NAC Breda. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2016 in Breda, maar kiest voor een maatschappelijke carrière. Club en speler hebben samen besloten dat zijn contract wordt ontbonden.
Profielfoto van
Geschreven door

De 30-jarige Belg speelt sinds 2012 in Breda en was lange tijd basisspeler. Maar dit seizoen is hij geen vaste waarde bij de nummer zestien uit de eredivisie.

Wachten op privacy instellingen...

De Roover speelde eerder in onze provincie voor FC Eindhoven. Ook stond hij even bij PSV onder contract.
Maaskant: 'Veel plezier aan Sepp gehad'NAC-coach Robert Maaskant: “NAC heeft erg veel plezier aan Sepp gehad. Hij heeft zich altijd voor 100 procent ingezet voor de club. Wij wensen hem veel succes voor de toekomst.”
De Roover: "NAC is een fantastische club. Je weet in de voetballerij dat je tijd bij een club vaak eindig is, maar ik koester de momenten die ik met mijn teamgenoten en het publiek heb gehad."
Stam op verlanglijstjeRonnie Stam staat op het verlanglijstje van Maaskant als vervanger voor De Roover. Bredanaar Stam heeft nog wel een doorlopend contract bij zijn huidige club, het Belgische Standard Luik.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.