Instagrammers verkennen Eindhoven aan de hand van megapopulaire 'Croyable' - Omroep Brabant
Video

Instagrammers verkennen Eindhoven aan de hand van megapopulaire 'Croyable'

17 april 2015 om 09:41
nl
Als Croyable heeft hij 431.000 volgers op Instagram en hij wordt gerekend tot één van de beste Instagramfotografen van Nederland. In Eindhoven liepen mensen donderdagavond mee met fotograaf Eelco Roos voor een zogenoemde Instawalk. Het Philips Museum opende ook de nieuwe expositie Light is Life.
Geschreven door

Zes Instagramfotografen laten in die expositie een overzicht van hun werk zien. Het Instagram-account van Eelco Roos heeft 431.000 volgers.
Tips voor goede InstagramfotoTijdens de Instawalk, een wandeling van een uur door Eindhoven, kregen de deelnemers tips van Eelco Roos over het maken van een goede Instagramfoto. "Zoveel mogelijk foto 's maken, dat wil ik ze meegeven. Leren van je fouten. Oefenen, oefenen. En ook kijken naar foto's van goede fotografen, daar kun je veel van opsteken. En die mag je best wel imiteren."
Het enige wat je de deelnemers nodig hadden was hun smartphone en een account op Instagram. De foto's werden meteen gedeeld, via de hashtag #lightislifewalk. Er liepen zo'n 15 fotofanaten mee. En ze vonden het leerzaam. "Ik heb onthouden dat je vooral geduldig moet zijn", zegt een deelnemer. "En gebruik moet maken van een goede stand van de zon, zo'n uur voor ondergang."
Check de foto'sOmroep Brabant heeft besloten om de deelnemers aan de Instawalk een zetje in de rug te geven. Een aantal van hun foto's zie je bij dit bericht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.