Gers Pardoel en Pardoes geven startsein voor verbouwing Villa Pardoes in Kaatsheuvel

16 april 2015 om 15:49
nl
Bij de ingang van de Efteling is donderdag het startsein gegeven voor de verbouwing van Villa Pardoes. Het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen krijgt er vier villa's bij. Het telt nu nog acht vakantiehuizen.
Geschreven door

Ambassadeurs van Villa Pardoes Mariska van Kolk, Nol Havens en Gers Pardoel onthulden samen met Roodkapje en Pardoes het nieuwe plan in de vorm van een maquette.
Slak op een bloemHet huidige gebouw biedt onderdak aan acht gezinnen en is gebouwd in de vorm van een slakkenhuis. De nieuwbouw wordt daar in de vorm van een bloem aangebouwd. ''Een slak en een bloem, een fantastische combinatie voor de twaalf vakantiewoningen'', vertelt directeur Peter Persoon trots.
Twee van de villa's moeten daarvoor gesloopt worden om plek te maken voor in totaal zes nieuwe huisjes. In totaal is er straks plaats voor twaalf gezinnen. ''Het ziet er fantastisch uit maar het gaat uiteindelijk om de zieke kinderen. Die willen we een herinnering voor hun leven geven'', vertelt ambassadeur Gers Pardoel.
Ernstig zieke kinderenDe onthulling van de maquette is het startsein voor de bouw van het nieuwe gedeelte van Villa Pardoes. Daarin mogen ernstig zieke kinderen met hun familie een week lang gratis genieten. Ook mogen ze dan gratis naar De Efteling.
Het beton voor de fundering is inmiddels gestort. In oktober moeten de huisjes klaar zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.