BNN maakt documentaire over Eindhovense zangeres Sharon Kovacs - Omroep Brabant

BNN maakt documentaire over Eindhovense zangeres Sharon Kovacs

16 april 2015 om 20:44
nl
Zangeres Sharon Kovacs uit Eindhoven is de hoofdpersoon van een documentaire die BNN eind april uitzendt. Regisseur Daan Willekens heeft de 21-jarige zangeres met de doorleefde stem de afgelopen twee jaar gevolgd.
Geschreven door

Sharon Kovacs brak afgelopen jaar door met het nummer 'My Love'. 2015 lijkt helemaal haar jaar te gaan worden. Vorige week kreeg ze een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en kwam haar debuutalbum binnen op de eerste plek van de Album Top 100.
'Niet snel genoeg gaan'“Eerst kan het je niet snel genoeg gaan", zegt Kovacs in de documentaire. "Gebeurt het eindelijk allemaal, dan houd je het nauwelijks bij.” [Youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=EfKhzE8_R4g]
Ups en downs"Met ups en downs, pillen en drugs, ruzie en liefde, sigaretten, geestelijke klachten en vooral met een alles-of-nietsmentaliteit probeert Kovacs samen met haar producer Oscar Holleman de wereld te veroveren", schrijft BNN over de documentaire. "We zijn getuige van Sharons pijn uit het verleden, haar noodzaak om iets te maken en de schreeuw om erkenning."
Sharon Kovacs werkt samen met de dertig jaar oudere producer Oscar Holleman, die eerder samenwerkte met bands als Within Temptation en Krezip. Samen reizen ze naar Cuba, Londen, Hamburg, Berlijn en New York, op zoek naar inspiratie en de perfecte sound.
WolfladyDe documentaire heet 'Wolflady', naar de bijnaam vanwege haar kenmerkende muts, en is op 25 april om 22.35 te zien op NPO3.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.