Twaalf PSV-fans missen kampioenswedstrijd en huldiging vanwege rellen PSV-Ajax

17 april 2015 om 16:11
nl
Twaalf fans die na de wedstrijd PSV-Ajax begin maart betrokken waren bij rellen rondom het stadion mogen dit weekend niet aanwezig zijn bij de kampioenswedstrijd en het kampioensfeest van PSV. Dat meldt de politie. Ook is er woensdag weer een man aangehouden voor betrokkenheid bij de rellen.
Geschreven door

De relschoppers kregen een gedragsaanwijzing opgelegd. Dat betekent dat zij de wedstrijd in het stadion niet mogen bijwonen. Ze mogen ook niet deelnemen aan het feest in de stad. Het verbod geldt een paar uur voor, tijdens en een paar uur na de wedstrijd.
De politie meldt niet hoe ze de relschoppers gaat weren.
Man aangehouden na tonen foto's relschoppersDe politie hield woensdagmorgen op het politiebureau aan de Mathildelaan al een 21-jarige man uit Valkenswaard aan. Ook hij was betrokken bij de rellen na PSV-Ajax.
De man was door de politie gevraagd zich te melden. Dat naar aanleiding van tips die de politie ontving na eerdere uitzendingen van het opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Geen nieuwe tipsDe meest recente uitzending van Bureau Brabant van maandag 13 april waarin zes nieuwe afbeeldingen van relschoppers getoond werden, heeft tot op heden niet geleid tot nieuwe tips.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.