Ralf Mackenbach uit Eindhoven weet wat de gevolgen van pesten zijn en komt met nieuwe clip

17 april 2015 om 16:29
nl
Pesten. Wie kent het niet en wie is er nooit gepest? Soms kan het heel erg uit de hand lopen met heel ernstige gevolgen. Zanger Ralf Mackenbach uit Eindhoven kon goed tegen pesten maar weet ook dat er kinderen zijn die er niet tegen kunnen.
Geschreven door

Voor de ambassadeur van de stichting Stop Pesten Nu reden om een speciaal lied en videoclip op te nemen.
Gepest met lengteDe single 'Who Do You Think You Are' wordt zondag gepresenteerd. Dan is het de Landelijke Dag Tegen Pesten.
"Pesten zal altijd blijven bestaan, maar ik hoop dat pesters zich realiseren wat het gevolg kan zijn", zo laat de zanger weten. Ralf zelf is in zijn schooltijd ook wel eens gepest met zijn lengte. Maar volgens zijn moeder kon hij daar goed mee omgaan. "Hij heeft er in ieder geval geen last van."
Pestende beestjesDe single en videoclip worden in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen gepresenteerd. "Dit omdat de beestjes in de clip ook bekend staan on hun pestgedrag", zo zegt zijn moeder.
"Ralf heeft er zijn eigen draai aan willen geven en dat lijkt aardig gelukt. Hij wil niet alleen ambassadeur van de stichting zijn, maar ook iets extra's doen!"
PolsbandjesBehalve de single en een videoclip zijn er op internet ook speciale anti-pestbandjes te koop. Wie interesse heeft in zijn nieuwe clip: hier het resultaat. [YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=KoxfR1fEJ7A]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.