Agressieve jongen uit Berghem ontsnapt uit gesloten inrichting en mishandelt politieagent

18 april 2015 om 03:12
nl
Bij twee afzonderlijke arrestaties in Oss en Berghem zijn woensdag twee agenten gewond geraakt. Dat laat de politie vrijdag weten. In Berghem kwam de politie in actie voor een jongen die uit een inrichting was ontsnapt.
Geschreven door

De jongen werd op de Broersstraat aangehouden nadat hij was weggelopen uit een inrichting waar hij op de gesloten afdeling verbleef. Deze jongen ging flink tekeer bij de aanhouding. Hij wist de agent uit balans te trekken waardoor deze met zijn hoofd tegen de deurstijl van de auto botste.
De agent liep hierdoor een verwonding naast zijn oog op en moest daarvoor naar de huisarts. De verdachte beledigde de agenten nog op straat.
Bekrast in gezichtIn Oss werd op de Mollegang een man aangehouden voor een mishandeling. Deze man ging in zijn huis zo tekeer dat een agent in een wurggreep terechtkwam. Vervolgens is het slachtoffer in zijn gezicht gekrast met de nagels van de verdachte.
Met het nodige geweld werd de verdachte overmeesterd en meegenomen naar het politiebureau. Op straat schold de man de agent nog flink uit. Beide verdachten moeten zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.