Politie valt café in Tilburg binnen: zes arrestaties bij anti-drugsactie

18 april 2015 om 16:21
nl
In een café aan de Thomas van Aquinostraat in Tilburg zijn vrijdagnacht zes mensen opgepakt. De recherche vermoedde dat in het café gehandeld werd in drugs. Die vermoedens werden de laatste tijd steeds sterker. Daarop viel een politieteam het café onder leiding van de officier van justitie binnen.
Geschreven door

In het café waren op het moment van de inval zo'n twintig gasten. Iedereen werd gecontroleerd en ook de auto's van de bezoekers werden uitgekamd. In de prullenbak van het café werd harddrugs gevonden. Daarnaast werden ook op andere plekken in het café hard- en softdrugs gevonden.
ArrestatiesVier Tilburgers, onder wie de eigenaar van het café, werden opgepakt. Ook een 39-jarige vrouw werd gearresteerd. De vrouw is overgedragen aan de Vreemdelingendienst. Iemand anders die geen identiteitsbewijs had, werd opgepakt, maar al snel weer vrijgelaten.
De drugs werden in beslag genomen, net als een contant geldbedrag van 2000 euro. De Belastingdienst doet onderzoek naar het fiscale reilen en zeilen van de kroeg. De gemeente Tilburg kijkt welke maatregelen worden genomen tegen de eigenaar van het café.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.