‘Ajax kwam met een beter bod’, sc Heerenveen slaat terug na ludieke grap PSV-supporters

18 april 2015 om 16:53
nl
De humoristische strijdbijl tussen PSV en sc Heerenveen is nog niet begraven. Na de ludieke grap van twee PSV-supporters op vrijdag, zij brachten twintig bierkratten naar Heerenveen, slaat de Friese club zaterdag terug.
Geschreven door

"Altijd baas boven baas. Sorry PSV en Bavaria, Ajax kwam met een beter bod. Reken maar dat Joey van den Berg vanavond zijn beste beentje voorzet in Eindhoven", staat op de Facebookpagina van Heerenveen. Bij de post staat een foto van een vrachtwagen van biermerk Amstel voor het Abe Lenstra Stadion.
Kratjes voor JoeyVrijdag bezorgden PSV-fans Harm ter Stege en Merijn van Stiphout twintig bierkratten bij het stadion van Heerenveen. Op die manier haakte het tweetal in op de uitspraak van Heerenveen-middenvelder Joey van den Berg. Hij grapte vorig weekend dat zijn ploeg voor tien kratten bier wel zou verliezen van PSV.
“Geweldige mensen. Nogmaals bedankt namens mij en Merijn voor de geweldige gastvrijheid. Niks stugge Friezen, gewoon gezellig, zoals het hoort! We vonden het een eer bij jullie aanwezig te zijn. Een prettige, sportieve wedstrijd vanavond!”, schrijft Ter Stege onder het bericht van Heerenveen. Zo kan het dus ook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.