K3's Josje Huisman uit Heusden heeft traantjes gelaten, maar familie houdt haar overeind

19 april 2015 om 12:35
nl
Josje Huisman lijkt een koude, nuchtere Brabantse, maar het aanstaande afscheid van K3 is de in Heusden geboren en getogen zangeres niet in de koude kleren gaan zitten.Ze zegt dit in haar eerste interview nadat op 18 maart de breuk werd aangekondigd.
Geschreven door

Josje komt aan het woord in Nina, de zaterdagse bijlage van de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Ze erkent 'heus wel traantjes te hebben gelaten' over de naderende breuk en dat scheldpartijen aan haar adres haar pijn hebben gedaan.
"Even", beweert Josje. "Er is héél veel gespeculeerd en geschreven in de pers en op social media, waardoor mensen het idee hebben dat ik daaronder gebukt ga. Wel, dat is niet het geval hoor." Volgens de import-K3-ster is dat te danken aan haar opvoeding, die ze in Heusden dus genoot. "Ik heb van thuis meegekregen om niet bij de pakken te blijven neerzitten. Mijn familie is heel nuchter en ik dus ook."
'Zeg wat ik voel' Ze vindt het normaal dat juist zij de vraag heeft opgeworpen of er niet nog andere dingen zijn die ze zouden willen doen. "Ach. Ik heb me nooit als de rebel gezien. Ik zeg gewoon altijd wat ik voel. Ik geloof echt dat het goed is om op een hoogtepunt te stoppen en los te laten." De meidengroep wil over een jaar de fakkel overdragen aan drie andere vrouwen. Hiervoor zal een tv-programma worden opgezet: K3 zoekt K3.
Ondertussen gaat Josje zich met alle plezier op andere interesses storten. Zo heeft ze een fascinatie voor mode in het algemeen en hoeden in het bijzonder. De Heusdense van origine is een half jaar geleden begonnen met een opleiding hoeden maken, die drie jaar gaat duren.
AntwerpenJosje vertelt in het blad ook dat ze zich onlangs definitief heeft gevestigd in Antwerpen en dat ze blijft genieten van haar laatste jaar bij K3."Het is ook voor ons goed om langzaam afstand te doen. Langzaam wegwandelen en er een mooi, warm gevoel aan overhouden", aldus Josje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.