Condoleanceregister voor omgekomen John Verhoeven (44) uit Helvoirt: ‘Geschokt en ontdaan’

20 april 2015 om 01:41
nl
Op internet is een condoleanceregister geopend voor de 44-jarige John Verhoeven uit Helvoirt. De man kwam zondagochtend op de Van Beringenstraat in zijn woonplaats om het leven. John werd levenloos in een uitgebrande auto gevonden. “Er zijn geen woorden om dit te beschrijven”, laat buurtbewoonster Netty Groen weten.
Geschreven door

Meer dan honderd mensen hebben het condoleanceregister ondertekend. Sommigen anoniem, de meesten met naam en toenaam.
John was een geliefd persoon binnen de gemeenschap van Helvoirt, een man die altijd voor iedereen klaarstond. “Onwerkelijk, niet te bevatten. Rust zacht John, ik zal je missen”, schrijft een verdrietige René Bergmans.
'Vol ongeloof'John was een van de organisatoren van het evenement Helvoirts Weekend, een evenement dat jaarlijks met Hemelvaart in het dorp gehouden wordt en zo'n 30.000 feestvierders trekt. Zijn collega’s hebben met afschuw gereageerd op zijn overlijden. “Vol ongeloof dringt het langzaam tot ons door dat ‘onze’ John door een tragisch ongeval om het leven is gekomen”, rouwt de organisatie.
Hun medeleven gaat uit naar de nabestaanden van John. Na de lugubere vondst werd zondag in buurthuis Gastenbosch een informatiebijeenkomst gehouden. Hierbij waren de politie, slachtofferhulp en loco-burgemeester Johan van den Brand aanwezig. "Het was een emotionele bijeenkomst", vertelde Van den Brand kort na afloop.
Oorzaak onbekendMaandagavond staat er nog een bijeenkomst gepland. De toedracht van de brand en de doodsoorzaak van de man zijn nog altijd onduidelijk. Het verhaal gaat dat John in zijn geparkeerde auto onwel is geworden. Daardoor zou een brandende sigaret uit zijn mond zijn gevallen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.