Puinruimen na groot PSV-feest: 'Wat mensen allemaal weggooien...'

20 april 2015 om 09:24 • Aangepast 21 november 2020 om 18:53
nl
Het was zondag een groot feest in Eindhoven tijdens de huldiging van PSV. Een dag later was daar weinig meer van te merken. Onze verslaggever stond tot aan zijn heupen in het afval op Stratumseind, het populaire uitgaansgebied. Er rest nog één vraag: welke PSV-fan is z'n kunstgebit kwijt?
Profielfoto van
Geschreven door

Terwijl de meeste feestvierders zondagavond laat weer op één oor lagen, werkten de schoonmakers tot middernacht gestaag door. Om zes uur 's ochtends stonden ze weer naast hun bed om de laatste dozen, blikjes en plastic bekertjes van de straat te halen. Om acht uur waren ze klaar. Naar schatting is zo'n 60 ton afval opgeruimd.
Zelfs bankstellen"Het is een grote puinhoop", zo vatte een schoonmaker bondig samen. "Wat mensen weggooien… Zelfs bankstellen, wat niet eens bij een evenement hoort."
Eén PSV-fan raakte zelfs zijn kunstgebit kwijt, zo is te zien op onderstaande foto.

Wachten op privacy instellingen...

Terugkijken, terugluisteren, teruglezenOndanks het afval was het zondag voor PSV-fans een groot feest. Ongeveer 100.000 mensen zagen hoe de landskampioen werd gehuldigd op het Stadhuisplein. Nagenieten kan natuurlijk op onze themapagina.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.