Ook interesse Liverpool in Memphis Depay

20 april 2015 om 12:54
nl
Liverpool heeft van PSV toestemming gekregen om met het management van Memphis Depay te gaan praten. De Engelse club is de derde club na Manchester United en Paris Saint-Germain die interesse toont in de steraanvaller van PSV.
Geschreven door

Paris Saint-Germain kreeg al eerder bericht dat de gesprekken kunnen worden geopend. Manchester United ontving dat bericht nog niet, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Alle drie de clubs zijn op de hoogte van de transfersom van Memphis die minimaal 25 miljoen euro moet opleveren, meldt De Telegraaf.
Duurste speler ooitAls er meerdere clubs tegen elkaar gaan opbieden zou Memphis Depay wel eens de duurste speler ooit uit de eredivisie kunnen worden. Het transferrecord in de Eredivisie is nu 30,4 miljoen euro voor Ruud van Nistelrooy die van PSV naar Manchester United ging.
Andere club Karim RekikKarim Rekik heeft tegen De Telegraaf zijn twijfels uitgesproken of hij met PSV in de Champions League kan uitkomen. “Manchester City heeft het plan om me te verhuren in een andere competitie”, aldus de 20-jarige centrumverdediger die dus in onzekerheid verkeert over zijn toekomst.  
Technisch manager Marcel Brands had al eerder aangegeven dat PSV niet over de mogelijkheden beschikt om Rekik over te nemen van Manchester City. Wel is de landskampioen nog in gesprek met de club van Rekik voor komend seizoen.
Kansen op Isimat groterDe kansen op een langer verblijf van de Franse centrum-verdediger Nicola Isimat-Mirin zijn een stuk groter. Isimat wordt gehuurd van AS Monaco. De voorwaarden van Isimat-Mirin zijn geen probleem voor PSV, dat 2 miljoen euro over heeft voor de Franse verdediger.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.