Video

PSV'ers weer op trainingsveld na kampioensfeest: 'Het was bizar, bijzonder en onvergetelijk'

21 april 2015 om 13:45 • Aangepast 21 november 2020 om 18:51
nl
De spelers van PSV stonden dinsdag weer eens op het trainingsveld. Na alle festiviteiten van het afgelopen weekend moesten ze dinsdagmorgen weer fris en fruitig op het veld staan. Sommige spelers moesten hun best doen om op tijd op het veld te zijn.
Profielfoto van
Geschreven door

Om halfelf moesten de spelers op trainingscomplex De Herdgang zijn en dat was niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Zo kwamen Memphis Depay en Karim Rekik één minuut voor halfelf aangerend.
OnvergetelijkDe spelers hadden maandag een vrije dag om uit te rusten van het kampioensfeest. Dinsdag hoefden ze niet tot het uiterste te gaan van trainer Phillip Cocu. Het werd een rustige training. Er heerst vooral veel euforie in Eindhoven.
"Ik had er veel van verwacht, maar niet zoals het is gelopen. Dat was in mijn ogen bizar. Het was echt ongelooflijk en onvergetelijk", zegt verdediger Jeffrey Bruma die superlatieven tekort kwam om het feest met de supporters te beschrijven.
ExcelsiorDe eerstvolgende wedstrijd is zaterdag. Dan gaat PSV in Rotterdam op bezoek bij Excelsior dat probeert de nacompetitie te ontlopen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Check voor meer nieuws over PSV onze themapagina: omroepbrabant.nl/psv.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.