Dollemansrit Heeswijk-Dinther: man zonder rijbewijs scheurt door tuinen en botst tegen gevel huis

21 april 2015 om 17:07
nl
Een bestuurder van een auto heeft dinsdagochtend voor een flinke ravage gezorgd op de Hommelsedijk in Heeswijk-Dinther. In volle vaart scheurde de man door een aantal tuinen en ramde vervolgens de gevel van een huis. Hij raakte niet gewond.
Geschreven door

Ooggetuigen zeggen dat de man erg roekeloos reed. Hij botste eerst tegen een biels, reed vervolgens door een beukenhaag en raakte daarna nog een boom. Dit bracht hem niet tot stoppen, want hij reed daarna nog over een oprit om vervolgens door enkele heggen te scheuren.
'Niet eerste ongeval'Na de dollemansrit van ongeveer honderdvijftig meter kwam de bestuurder na een botsing tegen een huis tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggetakeld. Volgens buurtbewoners heeft de bestuurder afgelopen jaren al meerdere ongevallen veroorzaakt.
De politie is een onderzoek begonnen naar de dollemansrit. De Hommelsedijk was even afgesloten geweest voor verkeer. De man had geen rijbewijs omdat dit eerder in beslag is genomen door de politie. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.