Video

Philips weg van het shirt van PSV, maar wie volgt het bedrijf op? Er zijn meerdere opties

22 april 2015 om 15:30
nl
Philips stopt volgend jaar zomer als shirtsponsor van PSV. De grote vraag is wie de Eindhovenaren weten te strikken als nieuwe sponsor. Sportmarketeer Bob van Oosterhout uit Eindhoven denkt dat de opvolger niet per se een bedrijf in of rond Eindhoven is.
Geschreven door

"PSV gaat zeker op de internationale markt kijken", aldus de sportmarketeer. "De Aziatische markt is heel interessant. Daar zitten genoeg bedrijven die willen investeren in een club."
Unibet of .com-bedrijfVolgens Van Oosterhout is ook de gokmarkt interessant. "Denk daarbij aan een partij als Unibet. Maar ook een bedrijf met .com achter de naam zou het zomaar kunnen worden."
Helemaal uitgesloten is het niet dat er alsnog een bedrijf in of rond de lichtstad op het tricot komt vanaf de zomer van 2016. "Dan denk ik aan een technologisch of innovatief bedrijf."
'Onder de streep wordt iedereen er beter van'Concrete namen kan Van Oosterhout niet noemen. Wel zegt hij dat het voor PSV helemaal niet slecht is dat Philips van het shirt gaat. "Het bedrijf blijft gewoon investeren in de club. Er komt gewoon ruimte voor een andere partij. Onder de streep wordt hier iedereen beter van."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.