Team De Rooy breekt test in Marokko af na overlijden Jurgen Damen: 'Hij was boven alles een vriend'

23 april 2015 om 13:49 • Aangepast 21 november 2020 om 18:49
nl
Team De Rooy heeft naar aanleiding van het overlijden van Jurgen Damen de test in Marokko afgebroken. De formatie rond Gerard de Rooy vliegt donderdagmiddag terug naar Nederland. 'We hadden nog grootse plannen voor de toekomst', reageert De Rooy aangedaan.
Profielfoto van
Geschreven door

Team De Rooy verbleef in Marokko om het materiaal te testen voor de komende Dakar Rally toen woensdag het bericht doordrong dat navigator Jurgen Damen was overleden aan de gevolgen van een crash tijdens een rally in Qatar.
'We hadden grootse plannen'Een aangeslagen Gerard de Rooy reageert aangeslagen via de site van Team de Rooy. "Helaas hebben we als team maar één rally met elkaar mogen werken, we hadden nog grootse plannen voor de toekomst. Het mocht helaas niet zo zijn."
Op Facebook laat Team de Rooy weten geschokt en verslagen te zijn." Jurgen was niet alleen een gerespecteerd lid van Team De Rooy, boven alles was hij een vriend, die we verschrikkelijk gaan missen. Het was een plezier en een voorrecht om Jurgen in ons team te hebben."

Medeleven met nabestaandenTeam De Rooy spreekt haar medeleven uit voor de nabestaanden. "Onze gedachten gaan uit naar Jurgens echtgenote Kathy, zijn zoon Jules en zijn familie, met wie wij ons uiterste medeleven betuigen."
De Belg (42) deed zeventien keer mee aan de Dakar Rally en zat in januari voor de eerste keer naast Gerard de Rooy in de cabine. De Rooy gaat donderdag direct op visite bij de familie van Jurgen Damen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.