Primark: 'Er is geen verbod op het geven van borstvoeding in onze winkel in Eindhoven'

23 april 2015 om 17:04
nl
De Primark betreurt dat medewerkers van de winkel in Eindhoven de Amersfoortse Hannah Mintjes uit de winkel hebben gezet toen zij haar baby borstvoeding gaf. Dat gebeurde in oktober, maar werd nu bekend omdat de vrouw het voorval op advies van de Stichting Melkpunt naar buiten bracht.
Geschreven door

"Er is in onze winkel geen verbod op het geven van borstvoeding, Integendeel, wij streven naar zoveel mogelijk comfort voor onze klanten. Als iemand vraagt of er ergens een privéplekje is om borstvoeding te kunnen geven, werkt ons personeel altijd mee en zoekt het een plekje en begeleidt het de betreffende mevrouw. Dat komt in onze winkels wel vaker voor",  aldus een woordvoerster van Primark.
Heel vervelendZe wist niet of de Amersfoortse vrouw het personeel om een aparte ruimte had gevraagd of dat zij op eigen initiatief ergens was gaan zitten.
Los daarvan vindt de woordvoerster van Primark het heel vervelend wat er in Eindhoven is gebeurd. "Er moet sprake geweest zijn van een misverstand", aldus de zegsvrouw van de kledingketen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.