Familie Philips verbolgen over verdwijnen familienaam van shirt PSV: 'Hebben het via media gehoord'

23 april 2015 om 18:25
nl
De familie Philips baalt dat de naam van het gelijknamige bedrijf van het shirt van PSV gaat verdwijnen. Dat zegt Tony Philips, kleinkind van Frits Philips. In de groepsapp van de familie lieten veel leden blijken het niet te begrijpen.
Geschreven door

Het nieuws dat Philips vanaf het seizoen 2016/2017 niet meer op het shirt van PSV staat, moest de familie via de media vernemen. "Daar hebben wij niets persoonlijk over gehoord", zegt Tony Philips. "Wellicht ook niet zo gek, omdat de familie zowel met het bedrijf als de club geen directe banden meer heeft."
Groepsapp"In onze groepsapp ging het woensdag volop over het nieuws. Sommige van mijn familieleden vinden dat we in actie moeten komen. Er was ook de nodige boosheid. Weer anderen vinden het een logische stap van het bedrijf. Maar zonde is het wel: dat gevoel overheerst."
De nazaten van 'meneer Frits' zeggen dat ze niets aan de situatie kunnen veranderen. "Wie de nieuwe shirtsponsor moet worden? Philips!"
Een bedrijf uit Eindhoven of omgevingNa wat doorvragen komt Tony Philips met andere suggesties: "Dan zou ik gaan voor een bedrijf uit Eindhoven en omgeving. Wat te denken van VDL of Bavaria? Ik denk niet dat een van deze bedrijven het wordt, maar het zou mijn voorkeur genieten."
Lees alles over PSV op onze themapagina omroepbrabant.nl/psv.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.