Sport vrijdag: Seizoen ten einde voor Hendrix, rentree nabij voor Schaars en goed nieuws voor Boom

24 april 2015 om 08:35
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Seizoen PSV'er Hendrix ten einde, ploeg van Lars Boom mag blijven rijden. Meer macht voor Jacco Verhaeren in Australië.
Geschreven door

Einde seizoen Jorrit Hendrix Jorrit Hendrix komt dit seizoen niet meer in actie. De PSV'er kampt al enkele maanden met een buikspierblessure en wordt nu zo snel mogelijk geopereerd. PSV hoopt dat Hendrix weer helemaal hersteld is bij de voorbereiding van het komende seizoen.
Rentree Stijn Schaars bij PSVOnder meer door de blessureperikelen bij PSV keert Stijn Schaars terug in de wedstrijdselectie. De middenvelder was maandenlang afwezig wegens een knieblessure. De laatste weken deed hij al wedstrijdritme op bij Jong PSV.
Goed nieuws voor Lars BoomLars Boom uit Vlijmen kan gewoon starten in de grote wielerwedstrijden. Zijn wielerploeg Astana dreigde de licentie voor de World Tour kwijt te raken vanwege dopingincidenten. Maar de internationale wielerunie UCI heeft besloten dat de ploeg de licentie kan behouden, maar wel onder streng toezicht komt te staan.
Meer macht voor Jacco VerhaerenJacco Verhaeren uit Eindhoven krijgt nog meer macht bij de Australische zwembond. De hoofdcoach gaat zijn functie combineren met een rol als technisch directeur. Verhaeren stapte twee jaar geleden over van de Nederlandse naar de Australische zwembond. Hij moet de zwemgrootmacht na een teleurstellend optreden op de Spelen in Londen weer aan grote successen helpen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.