Laatste strohalm voor Willem II: 'We gaan nog steeds helemaal voor Europees voetbal'

24 april 2015 om 13:00
nl
De 1-4 nederlaag in eigen stadion tegen FC Groningen was een flinke streep door de rekening van Willem II, maar toch is er nog een strohalm richting play-offs om Europees voetbal. "Het kan nog steeds, dus we gaan er de komende drie wedstrijden nog helemaal voor", aldus een strijdlustige Bruno Andrade.
Geschreven door

Jordens Peters, de aanvoerder van Willem II, denkt er ook zo over. "We hebben nog drie wedstrijden en die willen we allemaal winnen. En dan zien we wel. De eerste (uit tegen Heerenveen) is natuurlijk lastig. In de Eredivisie kunnen we niemand onderschatten, maar hoeven we ook voor niemand bang te zijn."
HersenschuddingOf Peters tegen Heerenveen inzetbaar is, moet nog afgewacht worden. De verdediger liep een lichte hersenschudding op tegen FC Groningen. "Ik zag letterlijk sterretjes. Het gaat om mijn hoofd, dus er zal geen risico genomen worden. Maar ik heb weer getraind en dat ging goed."
Bruno Andrade staat zeker te trappelen om tegen Heerenveen mee te doen. De Braziliaan, die in het verleden onder meer voor Helmond Sport speelde, geniet met volle teugen van de Eredivisie. "We spelen tegen de beste ploegen en kunnen zelfs van de Europa League dromen."
Nieuw contract AndradeTegen Heerenveen verwacht hij een aantrekkelijke wedstrijd. "Heerenveen is een echt voetballende ploeg. Zij willen aanvallen, maar dat willen wij ook. Ik hoop op een wedstrijd met veel goals, waarvan de meeste door ons gescoord worden."
Bruno Andrade staat op het punt om zijn aflopende contract in Tilburg te verlengen. Naar eigen zeggen zet hij komende week een handtekening onder een nieuw contract.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.