Piepjonge tortelduifjes (10) trouwen in Philips Stadion, trouwringen op kampioensschaal PSV

24 april 2015 om 13:52
nl
Wat kan liefde toch mooi zijn. Zeker als je op heel jonge leeftijd al weet dat jouw vriendje of vriendinnetje de ware is. Meike van Erp uit Son en Sem van Hal uit Bergeijk, allebei 10 jaar oud, beleefden woensdag een héél bijzondere dag. Het tweetal gaf elkaar het ja-woord in het Philips Stadion van PSV.
Geschreven door

De tortelduifjes lieten in december een wens achter in de grote kerstboom bij het stadion. Meike wilde graag trouwen met Sem, de liefde van haar leven. PSV koos haar wens uit en woensdag was de grote dag. [YouTube:body:https://youtu.be/s8_R2T5_wE0]
Vanaf hun vijfde jaar kennen Meike en Sem elkaar. Sinds 14 februari 2009 hebben ze 'dikke verkering'. Meike kreeg die dag per post een valentijnskaart van Sem, waarin hij haar om verkering vroeg.
Getrouwd door stadionspeakerZo’n 85 gasten waren uitgenodigd voor de bruiloft van het jonge stel. De stadionspeaker van PSV, ook werkzaam bij de gemeente Helmond, trouwde Meike en Sem.
Een van de gasten was natuurlijk PSV-mascotte Phoxy. Hij bracht de trouwringen op de kampioensschaal. Het kersverse echtpaar mocht nog op de foto bij het veld, in de spelerstunnel, de kleedkamer en de Business Club.
Om nooit te vergetenNa het behaalde kampioenschap van PSV konden Meike en Sem dus opnieuw juichen. En weer beleefden ze een dag die ze nooit van hun leven vergeten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.